dimecres, 5 de desembre del 2018

Visita de l’escola Sant Miquel al Centre Ocupacional

El novembre passat, en concret el dilluns dia 19, els alumnes de 4t curs de primària de l’escola Sant Miquel dels Sants de Vic van visitar el Centre Ocupacional Sant Tomàs de Calldetenes.

En la visita primer de tot se’ls va fer una xerrada per explicar-los a grans trets l’entitat i els diferents serveis que té, i per parlar de la discapacitat intel·lectual i de totes les capacitats que tenim les persones. Després de debatre sobre aquestes qüestions, per grups es va passar a fer un recorregut per les instal·lacions del centre, i se’ls va explicar tant les activitats que es fan a l’exterior com a l’interior. Va ser un grup molt participatiu i van saber mostrar en tot moment el seu interès per conèixer totes i cadascuna de les coses que es fan al Centre Ocupacional.

Un any més, volem agrair la visita de l’escola Sant Miquel, ja que rebre grups escolars és una oportunitat de mostrar les capacitats de les persones ateses a Sant Tomàs a tots els alumnes i compartir un dia d’allò més gratificant.