dimecres, 12 de desembre del 2018

Autogestors de Sant Tomàs participen en una trobada estatal a Valladolid

La Marta Bigas i en Joan Carles Fernàndez, en representació dels grups Autogestors de Sant Tomàs i com a membres del Consell de Participació de Dincat Federació, van participar en la trobada estatal d’autogestors i autogestores “Construimos mundo” que es va fer a Valladolid a finals de novembre, els dies 29 i 30.

La trobada va constar de tallers, xerrades i debats sobre diferents temes d'interès com ara el dret a vot, sexualitat, drets laborals, vida independent, entre d’altres.


Els dos destaquen que "en la trobada de Valladolid ens vàrem adonar que els temes que parlem a les trobades d'autogestors d'Oasis i Protagonistes també són els temes d’interès general per a les persones de diferents llocs de l'estat". 


A més també afegeixen que estan molts contents d'haver fet l'esforç d’anar-hi “vàrem aprendre coses importants per la nostra vida, per avançar en la lluita pels nostres drets i alhora vàrem poder conèixer i compartir vivències amb altres persones”.

En Joan Carles i la Marta resumeixen l’estada com una experiència d’aprenentatge en què s’ho van passar d’allò més bé i tots dos esperen “amb ganes” la propera trobada estatal que se celebrarà a Madrid el proper dia 19 de gener. Us n’informarem oportunament!