dimarts, 13 de novembre del 2018

Se celebra la trobada anual de famílies del Centre Riudeperes

Unes 135 persones van assistir el dissabte 10 de novembre al matí a la trobada anual de famílies del Centre Riudeperes que es va fer a la sala polivalent del Centre Ocupacional Sant Tomàs.

Va ser una matinal molt participativa i emotiva, un espai de trobada de totes les persones que formen part de Riudeperes: persones usuàries, famílies, professionals i voluntaris.

En primer lloc, la trobada va comptar amb una xerrada sobre el funcionament del voluntariat al centre i la seva importància, a càrrec del responsable del servei de voluntariat de Sant Tomàs, Jordi Molas. Les persones voluntàries presents a la reunió van aportar-hi el seu testimoni i van poder compartir en primera persona la seva experiència amb les persones usuàries, els professionals i les famílies. Els voluntaris que no hi van poder ser presents van fer arribar el seu testimoni a través de vídeos.

Seguidament, hi va haver un esmorzar on totes les persones assistents van poder tastar la xocolata artesana de Sant Tomàs.

A continuació, les famílies van prendre el protagonisme exposant la seva experiència com a membres del grup de suport a les famílies “Un espai per compartir”.

I, per acabar, la Coral de Riudeperes va animar la matinal amb unes quantes cançons i finalment es va fer la presentació del lipdub del Centre Riudeperes, un vídeo en què han participat les persones residents, famílies, professionals i voluntaris del centre.