dimecres, 28 de novembre del 2018

Sant Tomàs felicita en Jordi Molas per la concessió de la Medalla al treball President Macià


Des de Sant Tomàs estem molt contents i volem felicitar en Jordi Molas i Castells, coordinador de voluntariat de l'entitat, per haver estat guardonat pel Govern de la Generalitat amb la Medalla al treball President Macià 2018.

El Govern va fer públics ahir els noms de les quinze persones a qui atorga la Medalla al treball President Macià l'any 2018, i de les cinc entitats a qui atorga la a Placa al treball President Macià. Aquests guardons reconeixen persones i entitats que hagin destacat per les seves qualitats o mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals, dins del món del treball.

En el cas de Jordi Molas, nascut a Vic el 26 de novembre de 1973, el govern ha destacat que se li atorga la medalla perquè "és un exemple de persona amb un alt esperit de superació personal, capaç de vèncer les pròpies limitacions físiques". En Jordi va patir un dany medul·lar a causa d'una lesió esportiva l’any 1994, però això no li ha impedit desenvolupar-se personalment i professionalment.

Hem parlat amb en Jordi i s'ha mostrat molt content pel guardó, i ha volgut agrair molt especialment el suport que ha rebut per poder treballar, de família, amics i de les persones que han confiat en ell. En concret, ha tingut paraules de reconeixement a la seva família, pares i germana, que, segons ha explicat, "em van acompanyar cada dia la universitat i gràcies a ells vaig poder treure'm la carrera", i després el van portar durant molts anys a la feina, "fins que vaig arribar a conduir el meu propi cotxe".

Molas també ha tingut paraules d'agraïment per l'expresident d'ADFO, Joan Rafús, que va confiar en ell en els seus inicis professionals, i després de treballar-hi durant uns anys va arribar a la nostra entitat. En Jordi també ha volgut agrair al president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, i al director general, Ricard Aceves, haver confiat en ell com a coordinador de voluntariat de Sant Tomàs, tasca que du a terme des del setembre del 2010.

Jordi Molas ens ha explicat que per ell ha estat molt important treballar perquè l'ha obligar a "no acomodar-se" i perquè "ha estat la manera d'aportar quelcom a la societat" .

El director general de Sant Tomàs, Ricard Aceves, ha felicitat en Jordi per haver rebut un guardó tan important. Aceves ha destacat com s'ha esforçat tots aquests anys per poder treballar tot i la seva situació, i ha remarcat que hi ha poques persones que en les seves circumstàncies treballin. Segons Aceves, "estem orgullosos d'ell i té molt valor el seu exemple, ja que el treball és molt important com a element dignificador de la persona, i com a possibilitat de desenvolupar-se i aportar cadascú el seu gra de sorra a la societat".

L'acte de lliurament de les Medalles i les Plaques al treball President Macià es farà el dimarts 18 de desembre a les 7 del vespre.

Moltes felicitats, Jordi!



En Jordi Molas amb el president de Sant Tomàs, Toni Ramírez (Arxiu)