dimecres, 13 de desembre del 2017

Sant Tomàs participa en el Gran Recapte d’Aliments

Un grup de persones ateses al Centre Ocupacional i alumnes del curs "Preparat per treballar" del servei Eina de Sant Tomàs van col·laborar com a voluntaris en el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya.

Els alumnes del curs es van dividir en dos grups amb una educadora i van col·laborar des de dos supermercats de Vic, per altra banda, les persones del Centre Ocupacional van col·laborar des d'un supermercat de Manlleu.


Un cop identificats, els voluntaris demanaven amablement si les persones que venien a comprar volien col·laborar i els explicaven quins eren els productes que més necessitaven.


El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya, que va tenir lloc el passat 1 i 2 de desembre, és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

L’experiència va ser molt bona, l’estona va passar volant i tots els voluntaris es van sentir molt satisfets de la feina feta.