dilluns, 2 d’octubre del 2017

Sant Tomàs se suma a l’aturada general de dimarts 3 d’octubre

Des de Sant Tomàs condemnem rotundament la violència que ahir va patir la ciutadania de Catalunya que volia exercir el seu dret a vot per part de les forces policials i ens solidaritzem amb les víctimes, i també volem denunciar el tancament de 400 col·legis electorals que va impedir a més de 700.000 persones censades exercir el seu dret a vot.

Aquest migdia els professionals de Sant Tomàs s'han concentrat davant dels diferents serveis per rebutjar els actes de violència d'ahir.




A més, Sant Tomàs ha decidit sumar-se a l'aturada general que ha convocat per demà dimarts 3 d'octubre la Taula per la Democràcia per reivindicar la dignitat del poble de Catalunya i denunciar la repressió de l'Estat espanyol contra la ciutadania.

La decisió l'han pres conjuntament la junta, el patronat, la direcció i els treballadors de Sant Tomàs (per acord amb els seus representants).

Amb aquesta aturada tancaran tots els serveis de Sant Tomàs excepte les llars i el Centre Riudeperes (incloent la cuina que li presta servei), on s'hi mantindran serveis mínims per garantir una atenció correcta a les persones.

Així doncs, romandran tancats (llevat que hi hagués la necessitat de serveis mínims) els centres de l’entitat següents: el CDIAP Tris Tras, l'escola l'Estel, els centres ocupacionals de Calldetenes i Manlleu, el Centre Especial de Treball Tac Osona, el servei de formació i inserció laboral Eina, el servei d'atenció domiciliària i de Respir, el Club CAR i els serveis generals.