dilluns, 23 de desembre del 2013

Gràcies des del Centre Ocupacional!



Des de fa un temps al Centre Ocupacional estem potenciant el producte propi i fet a mà; aprofitant les bones idees que usuaris/es i educadors/es tenen. Volem oferir-vos productes competitius i amb un gran component de compromís social.

Un any més, per Nadal, hem tret un catàleg de productes artesanals fets per nosaltres amb la intenció de fer arribar aquests productes originals, únics i amb un gran valor social afegit, al màxim nombre de persones possible.

La resposta de tots vosaltres no ha pogut ser més bona. Les demandes rebudes han superat la previsió que havíem fet en un principi i això ens n’enorgulleix. Estem segurs que tots vosaltres heu trobat en els nostres productes aquests valors que ens caracteritzen.

Durant aquests últims dies usuaris/es i professionals han fet un gran esforç per poder-vos servir tot el que ens heu demanat i, val a dir, que ho hem fet amb molt de gust. L’èxit d’aquesta iniciativa no es deu només al treball dels usuaris/es i professionals del Centre Ocupacional sinó que també us el devem a vosaltres; famílies, professionals de Sant Tomàs, amics, coneguts, particulars, empreses,... Moltes gràcies per la vostra col·laboració i per confiar en els nostres productes.