dimarts, 9 d’abril del 2013

EL CLUB CAR-U.E. TONA JA ÉS UNA REALITAT



Aquest divendres 5 d’abril a les 7 del vespre a l’Escola Estel s’ha signat el conveni entre l’Associació Sant Tomàs i la Fundació Unió Esportiva Tona.

El conveni és per formalitzar l’activitat extraescolar de futbol adreçada a alumnes de l’escola Estel que tindrà lloc un dia a la setmana a les mateixes instal·lacions de l’escola, amb dos entrenadors de la Fundació Esportiva de l’U.E Tona i un monitor de l’entitat. 

L’acte ha comptat amb la presència del president de l’Associació Sant Tomàs, Toni Ramírez i el vicepresident de la Fundació Esportiva de l’U.E Tona, Martí Bargalló, a més de diferents membres de la junta, espònsors de l’equip, els jugadors i les seves famílies.

Ambdós han mostrat la seva satisfacció i entusiasme en aquest nou projecte ressaltant els valors i els aprenentatges que es guanyen a través de l’esport, i l’especial importància que ho facin quan són joves o nens. 



Després dels parlaments i la signatura del conveni, tot i la pluja, jugadors d’un equip base de la Fundació Esportiva de l’U.E Tona han fet una exhibició als alumnes de l’escola que participen a l’activitat. D’aquesta manera han pogut conèixer bona part de la dinàmica i el funcionament de l’activitat. 

Amb aquest acord de col·laboració, els nostres esportistes podran iniciar-se en un esport que els és atractiu i en un futur poder compartir amb altres companys de clubs esportius, aconseguint així una major integració i normalització de l’esport per a persones amb discapacitat. 

Aquesta és la quarta iniciativa que el servei de lleure i esport de l’entitat engega amb aquest esperit de col·laboració amb clubs i associacions esportives de la comarca. Des de l’any 2011, l’equip d’hoquei adaptat, forma part del Club Patí Voltregà i l’equip de bàsquet del Club Bàsquet Vic. L’any 2012 es va signar un conveni amb l’A.E.C Manlleu i enguany s’inicia aquest treball conjunt amb la Fundació Esportiva de l’U.E Tona. L’objectiu és millorar el benestar emocional, social i físic de les persones que hi participen.