dijous, 11 d’abril del 2013

El Club Car endavant amb el lleure i l'esport a l'Associació Sant Tomàs.


Des de principis d’aquest any 2013, el servei d’esport i lleure de l’Associació Sant Tomàs, Club CAR, porta a terme activitats adreçades als alumnes de l’Escola Estel.

Fins al moment s’ha organitzat un grup de lleure pels dissabtes a la tarda, i l’assistència a alguns espectacles a l’Atlàntida de Vic. Degut a la demanda rebuda per part de les famílies i els propis alumnes, de participar en activitats organitzades pel Club CAR, des d’aquesta setmana, el servei d’esport i lleure de l’Associació, gestiona les activitats esportives extraescolars que es portaran a terme a partir de les 17h a l’Escola: Futbol, Boccia i Tennis.

A continuació, s’explica breument cada activitat esportiva, així com els alumnes que hi participen:

Futbol: Els entrenadors de l’UE Tona, portaran a terme aquesta activitat, amb el suport dels monitors i coordinadors del Club CAR. Els alumnes, aprendran les normes del futbol, tècniques, joc en equip i tots aquells valors bàsics i necessaris per jugar a aquest esport. El passat divendres, es va fer la presentació de l’acord de col·laboració que s’ha arribat entre les dues entitats, així com l’entrega de l’equipatge a tots els alumnes participants. En aquesta activitat hi participen 10 alumnes.

Boccia: És un esport semblant a la petanca, on hi participen les persones de totes les edats, que utilitzen cadira de rodes, amb afectacions per paràlisis cerebral i altres discapacitats físiques greus. El què és pretén amb aquesta activitat, és que les persones amb suports diferents, puguin practicar un esport. Aquesta activitat la porta a terme, una entrenadora titulada. En aquesta activitat hi participen 2 alumnes.

Tennis: Els entrenadors del Club Tennis Vic, porten a terme aquesta activitat, amb el suport dels monitors i coordinadors del Club CAR. Amb el tennis es pretén fomentar el desenvolupament integral i personal i del propi alumne, amb l’aprenentatge d’actituds, valors, hàbits… que ajudaran a l’alumne davant de molts altres àmbits de la vida. Aquesta activitat està patrocinada per IDO- Institut Dental de Tona. En aquesta activitat hi participen 5 alumnes.

Esperem que properament es puguin iniciar nous projectes i activitats, pels alumnes de l’Escola Estel, així com ampliar el número d’alumnes participants en cada activitat.

Totes aquestes activitats han estat possible, gràcies a la bona coordinació i esforç que han fet els professionals de l’Escola Estel i el Club CAR.