dijous, 29 de novembre de 2012

Concentracions en motiu del dia de la discapacitat vídeo que reflecteix molt bé com afecten les retallades a les persones amb discapacitat.

En motiu del dia internacional de les persones amb discapacitat, FEAPS (Confedreació Espanyola d’Organitzacions en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual) i Dincat han organitzat una mobilització per denunciar les retallades en el sector de la discapacitat intel·lectual. A 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça Sant Jaume de Barcelona hi haurà una concentració sota el lema “ Això si que no, si ens retalleu desapareixem”.

L’Associació Sant Tomàs, en recolzament a la mobilització, per aquest dilluns ha organitzat una concentració davant del centre Riudeperes de Calldetenes a les 11:30h del matí i davant de l’Escola Estel, situada al carrer Jaume I el Conqueridor número 19 de Vic a les 12h del matí.

En la concentració es llegirà un manifest per la defensa dels drets de les persones amb discapacitat i per denunciar de les retallades per educació i per serveis socials.