dilluns, 3 de setembre del 2012

L'exposició "siguem artistes" del Centre Riudeperes a la Creperia de Manlleu


Des del passat 8 d’agost, i fins a finals de setembre, s’exposa a la Creperia de Manlleu una part de l’exposició “Siguem Artistes” del Centre Riudeperes.

“Siguem Artistes” neix amb l’idea de potenciar i millorar el benestar físic i emocional dels usuaris del Centre Riudeperes a partir de l’elaboració creativa de quadres, utilitzant diferents tipus de pintures, teles i altres materials.

Aquesta és una mostra més que el projecte “Siguem Artistes” ha arrelat amb força entre els usuaris i professionals del centre, ja que a part de tenir l’exposició permanent a la recepció del Centre Riudeperes, ara ha fet una parada a la Creperia de Manlleu, situada a la Plaça Major del poble. La voluntat d’aquesta exposició no és altra que fer visible la feina dels usuaris del Centre a la societat, i al mateix temps amb els diners obtinguts de la venda dels quadres, poder finançar sortides i activitats diverses.

Des de Riudeperes s’està treballant per fer noves exposicions a altres locals, per tal de donar a conèixer la feina dels usuaris i així poder donar continuïtat al projecte i iniciar-ne de nous.