dilluns, 21 de novembre del 2011

El Centre Riudeperes ha col·laborat en el Projecte Educatiu “ Mapes, un recorregut pel centre històric de Vic”.


El Centre Riudeperes ha col·laborat en el Projecte Educatiu “ Mapes, un recorregut pel centre històric de Vic”. És una activitat vinculada al programa Interferències Pedagògiques (IP) del Centre d’Arts Contemporànies de Vic.

Es va portar a terme els dies 18,19 i 20 d’octubre i hi van participar 12 usuaris, 2 monitores i 3 voluntàries.

El primer dia, al Centre Riudeperes, els tècnics del ACVIC van presentar l’activitat als usuaris i a les monitores del centre. Els usuaris van tenir un primer contacte amb el mapa descobrint els carrers del recorregut que farien el dia següent, també van aprendre a fer servir les càmeres fotogràfiques fent fotos.

El segon dia , els usuaris es van desplaçar a ACVIC on van començar el recorregut pel centre històric. Van seguir el mapa per poder trobar i reconèixer les set localitzacions que se’ls hi havia presentat a la sessió anterior  i hi van fer fotos.

El tercer dia, van recordar el què havien fet el dia anterior i van enganxar una còpia de les fotografies a cadascuna de les localitzacions del mapa. Van acabar l’activitat tot exposant els mapes i ensenyant les fotografies del procés de treball.

L’experiència va ser tan positiva que es va deixar la porta oberta a futures col·laboracions.

Properament hi haurà l’exposició del treball realitzat Al Centre d’Arts Contemporànies de Vic. Estarà oberta a tothom.