dimecres, 16 de novembre del 2011

CAIXA PENEDÈS FA UNA NOVA APORTACIÓ A L’AMPLIACIÓ I REMODELACIÓ DEL CENTRE OCUPACIONAL DE L’ASSOCIACIÓ SANT TOMÀS A CALLDETENES


Aquest matí, el director general de l’Associació Sant Tomàs, Ricard Aceves, i el president de Caixa Penedès, Ricard Pagès, han signat un acord de col·laboració per mitjà del qual l’Obra Social de l’entitat financera aportarà 65.150 euros per contribuir a les despeses generades de l’ampliació del Centre Ocupacional de Calldetenes. 

El setembre de l’any 2009, l’Obra Social de Caixa Penedès i l’Associació Sant Tomàs ja varen signar un conveni de col·laboració amb el qual la caixa feia una aportació de 137.000 euros per a les obres de reforma i ampliació del Centre Ocupacional, un espai que compta amb una superfície total de 950 metres quadrats i amb capacitat per a 95 usuaris.

El centre, inaugurat l’octubre de l’any 2010, rep ara aquests 65.150 euros de Caixa Penedès que permetran a l’Associació Sant Tomàs rescabalar-se en part de la inversió feta inicialment amb recursos propis.

Amb aquesta acció, Caixa Penedès reforça el seu compromís amb la societat i amb aquells
col·lectius més desafavorits tot donant suport a l’acció específica de les entitats privades no lucratives que hi treballen. Aquest acord s’emmarca dintre del conveni de col·laboració, entre la Generalitat i Caixa Penedès, per a la realització d'obres socials que s’orientin al foment i promoció de la cultura i serveis d’assistència social.

L’acte de presentació de l’acord ha comptat amb l’assistència de: Ricard Aceves, gerent de l’Associació Sant Tomàs-Parmo; Abel Fontanet, director de l’àrea social i educativa de l’Associació; Ricard Pagès, president de Caixa Penedès; Antoni Gistau, cap de l'Obra Social.

L’Obra Social de Caixa Penedès

L’Obra Social de Caixa Penedès ha desenvolupat activitats durant el passat 2010 amb una inversió total de 6,4 milions d’euros. Amb aquest import s’han desenvolupat més de 800 projectes dedicats al desenvolupament cultural, econòmic i social a tota la seva àrea geogràfica d’influència.