dimecres, 28 de setembre del 2011

Visita del conseller d'empresa i d'ocupació, F.Xavier Mena al Centre Especial de Treball Tac-Osona i el servei de formació i d'inserció laboral Eina




Aquest divendres 23 de setembre el Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, F. Xavier Mena, va visitar el Centre Especial de treball Tac-Osona i el servei de formació i inserció laboral EINA.

La visita es va iniciar a 1/4 de 5 de la tarda a les instal·lacions de l’entitat situades al c/Sot dels Pradals de Vic. El president de l’Associació Sant Tomàs, Toni Ramírez, juntament amb el director general, Ricard Aceves, el director de l’àrea empresarial Ricard Gorgals, i la directora de l’àrea laboral, Tina González, van explicar el funcionament de l’àrea empresarial i laboral de Sant Tomàs.

La visita va consistir en un recorregut per les instal·lacions per tal de mostrar el funcionament, seguir les explicacions dels treballadors i conèixer els amplis serveis que ofereix Tac-Osona i Eina.

Tot seguit hi va haver una reunió on el Conseller i els directius de Sant Tomàs van poder fer un anàlisi de la situació actual.


Sant Tomàs també va poder exposar i demanar suport pels seus projectes, i transmetre la seva preocupació davant la reducció dels pressupostos de la seva conselleria i el retard en els pagaments que afecten a Eina i Tac-Osona, els dos serveis de l’Assocació Sant Tomàs que reben suport del Departament d’Empresa i Ocupació.

Des de l’Associació es valora molt positivament la visita del conseller ja que els ha permès mostrar la realitat del Centre Especial de Treball Tac-Osona i el servei de formació i inserció laboral Eina a dia d’avui.