dilluns, 26 de setembre del 2011

CONCERT BENÈFIC DE L'ESCOLANIA DE MONTSERRAT PEL CLUB CAR EL PROPER 21 D'OCTUBRE



Per celebrar el 40è aniversari del Club Car de l'Associació Sant Tomàs, l'Obra Social de Caixa Penedès porta al Teatre l'Atlàntida de Vic l'Escolania de Montserrat, que actuarà a la sala Ramon Montanyà el proper divendres 21 d’octubre a 2/4 de 9 del vespre.

Es tracta d’un concert benèfic que culmina els actes de celebració del 40è aniversari del Club Car, servei de lleure i esport de l’Associació Sant Tomàs. Al llarg d’un any activitats de diversos tipus han omplert una agenda que es tancarà amb les veus de l’Escolania de Montserrat.

Des de la Junta del Club Car, ara fa un any, es van iniciar els contactes amb l’Obra Social de Caixa Penedès i el Teatre L’Atlàntida de Vic. Difondre la bona música és un dels principals objectius de l’Obra Social de Caixa Penedès, objectiu que s’ha convertit en una activitat solidària en dedicar les recaptacions, amb preus molt populars, dels diferents concerts a una entitat benèfica i/o solidària sense ànim de lucre, en aquest cas l’Associació Sant Tomàs.

Les localitats per assistir al concert, a un preu de 15€, estaran disponibles a partir de finals del mes de setembre a qualsevol de les oficines de Caixa Penedès, a la web del teatre L’Atlàntida http://www.latlantidavic.cat/ i a les oficines centrals de l’Associació Sant Tomàs c/Sot dels Pradals, 7 de Vic.

L’Escolania de Montserrat és una de les escoles de música més antigues d’Europa, formada per més de 50 nois de nou a catorze anys. Amb aquest concert l’Obra Social haurà organitzat més de deu concerts arreu de Catalunya de diferents estils i intèrprets, on la recaptació sempre ha estat dedicada a organitzacions socials.