dimarts, 31 de març del 2009

EINA AMB LES FAMÍLIES

El dissabte 28 de març Eina va organitzar una trobada de famílies dels usuaris del servei.
La cita, que va servir als familiars per conèixer les noves instal·lacions de què disposa Eina, també va permetre presentar-els-hi els resultats de l’ Estudi de Satisfacció de les Famílies amb el servei d’Eina, elaborat per Francesc Guasch i subvencionat per La Caixa.
L’objectiu d’aquest estudi era descobrir el nivell de satisfacció de les famílies dels usuaris d’Eina juntament amb les seves necessitats i les dels seus fills a través d’entrevistes.
L’elevada participació, del 86.2% del total de les famílies usuàries, va permetre obtenir uns resultats molt significatius. Els més destacats són:

- El 96 % de les famílies estan bastant o molt satisfetes amb la feina que realitza el seu fill/filla.
- Un 98 % considera bastant adequat o molt adequat el seguiment que porta a terme el preparador laboral del seu fill.

Les enquestes també han posat de manifest que el que més preocupa a les famílies dels usuaris és la formació i les amistats. Un 74% de les famílies es van mostrar interessades en rebre més informació i/o formació sobre diversos temes com: afectivitat i sexualitat, orientació en l’educació i el futur dels seus fills.

De la mà d’aquest estudi Eina ja ha començat a treballar perquè ben aviat tant les famílies com els usuaris puguin veure satisfetes aquestes necessitats.