dijous, 26 de març del 2009

EINA AMB EL PROGRAMA INCORPORA DURANT UN ANY MÉS

El dimecres 25 de març es va signar la pròrroga del programa Incorpora per un any més.

Aquest programa, promogut per l’Obra Social de “La Caixa”, aplega a Osona i El Bages a: AMPANS, ADFO, ASSOCIACIÓ SANT TOMÀS-PARMO, CÀRITAS DIOCESANA DE VIC i CREU ROJA OSONA amb l’objectiu de treballar per la inserció laboral de col·lectius amb risc d’exclusió social.

La renovació per part de "La Caixa" de la confiança en Sant Tomàs de la mà d'Eina, i la resta d'entitats ha estat possible gràcies als bons resultats obtinguts: un total de 227 persones ateses, de les quals se’n van inserir al món laboral 65, i la signatura de 20 convenis de col·laboració amb diverses empreses.

El 2009 els objectius a assolir estan encaminats a millorar la comunicació i els vincles amb els diferents subjectes que hi tenen un paper important: els mitjans de comunicació, per donar a conèixer el projecte al públic en general, i les empreses, per informar-les directament sobre la situació del projecte. També es buscarà establir un vincle col·laborador amb les Oficines de Treball del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) de la comarca d’Osona i El Bages per tal de facilitar l'accés d’aquestes persones a les diferents ofertes laborals que hi hagin.