divendres, 24 d’abril del 2009

EN RECORD DE'N PERE

Des de Sant Tomàs volem dedicar unes línies a en Pere Rovira, el jove de 27 anys que morí el passat dilluns 13 d’abril en un accident de trànsit.

Nascut a Tona, en Pere era un noi molt estimat per Sant Tomàs, entitat que el va acompanyar ja des de ben petit; primer a través del servei d’estimulació precoç Tris Tras i després a l’Escola Estel, que a més d’acollir-lo a les seves aules li va fer el seguiment quan es va incorporar a l’escola Vedruna de Tona.

L’any 1998 un cop ja finalitzada l’etapa formativa, en Pere es va iniciar al món laboral a través del servei Eina; primer com a jardiner de la plantilla del TAC-Osona i posteriorment en una empresa important de la comarca, on encara hi treballava.

Paral·lelament a la seva vida formativa i laboral, en Pere era un gran esportista. Des de feia més de 13 anys que estava vinculat al món de l’esport a través del Club Esportiu CAR, inicialment amb el ciclisme i seguidament amb el bàsquet.

L’esforç i la seva passió per l’esport van fer que destaqués en les victòries aconseguides amb el Vicus, el seu equip, demostrant ser dels millors esportistes Special Olympics de la ciutat de Vic els anys 2002 i 2006, a més de participar també vàries vegades en campionats estatals amb la selecció catalana de bàsquet.

Aquesta destacada trajectòria s’ha vist estroncada per un desgraciat accident, un accident que tot i acabar amb la vida d'en Pere, no aconseguirà esborrar de les nostres memòries el seu record. Tot Sant Tomàs lamenta molt la seva pèrdua i des del bloc de l’Associació també volem fer arribar a la seva família el nostre condol i tot el nostre suport.