dijous, 19 de febrer del 2009

EL CLUB CAR PREMIAT PER LA FUNDACIÓ LLUÍS CARULLA



La Fundació Lluís Carulla ha concedit al Club CAR el Premi d'Educació en el Lleure pel projecte CAR Lliure “ Iniciativa per l’educació en el lleure”. L’activitat consisteix en la trobada que fan un grup de nois i noies cada dilluns al vespre per realitzar activitats, tallers, jocs, biblioteca, etc...
Aquest premi, recolzat per la Secretaria General de Joventut i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, s’atorga a projectes i experiències d’educació en el lleure que tinguin en compte i afavoreixin el sentiment de pertinença i el coneixement del país des d’un punt de vista lingüístic, cultural, geogràfic i històric.

Aquests premis estan destinats, d’una banda a promoure projectes i, d'altra, a reconèixer i difondre experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure.

Així doncs, el proper dijous 26 de febrer al Palau Robert de Barcelona, Ferran Sayol en representació del Club-Car, recollirà el premi de 4000€ en reconeixement a la trajectòria del Club-Car en el camp del lleure i l’esport.