dimarts, 14 de desembre del 2021

SANT TOMÀS ACULL 8 VOLUNTARIS EUROPEUS

Vuit persones voluntàries del programa European Solidarity Corps s’han incorporat aquest mes de novembre a Sant Tomàs per portar a termes tasques de voluntariat en els diferents serveis de l’entitat. Es tracta de vuit voluntaris i voluntàries procedents d’Alemanya, República Txeca, Finlàndia, Portugal i Holanda que aquest dimarts 14 de desembre han estat rebuts pel president de l’entitat Joan Casany, el director general Ricard Aceves i la responsable de voluntariat i recursos humans Tina González.

Des del mes de novembre i fins el mes de setembre del 2022 faran voluntariat al servei d’Eina, a l’escola Estel, al Centre Ocupacional de Sant Hipòlit, al Centre Ocupacional de Manlleu, el Centre Ocupacional de Calldetenes, el Centre Ocupacional d’Arquebisbe Alemany, el Centre Cívic Santa Anna i al Club CAR, tant a esports com a lleure.

Pels responsables de Sant Tomàs aquest programa aporta “un coneixement ampli de multiculturalitat europea que és molt beneficiosa pels treballadors però també per les persones que atenem”. L’entitat participa en aquest programa des del 2017 i des de llavors ha acollit a 30 voluntaris i voluntàries. El 2020, degut a les restriccions de mobilitat per la COVID, es va canviar la modalitat de voluntariat i van venir-ne d’arreu de l’estat espanyol enlloc d’Europa.