dimarts, 23 de novembre del 2021

Sant Tomàs contracta 12 joves en el marc del programa de Garantia Juvenil


Entre els mesos de setembre i octubre Sant Tomàs ha incorporat 12 persones en el marc del programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya per tal de facilitar-los l’exercici pràctic dels coneixements adquirits durant la formació reglada rebuda.


Aquests joves estaran treballant durant 6 mesos a jornada completa en diferents serveis de Sant Tomàs. Es tracta d’una tècnica de comunicació, una de Recursos Humans, una de formació i inserció al servei Eina, una administrativa al servei de neteja, un oficial de jardineria, una auxiliar tècnica educativa a llars i una altra a Riudeperes, una educadora de suport al Centre Ocupacional de Calldetenes, una altra al de Manlleu però que treballa a Sant Hipòlit, una persona de suport tècnic i productiu a la Cuina de Sant Tomàs, una psicòloga a la Unitat de Suport a l’Activitat Professional i una educadora a l’escola Estel.

El programa de Garantia Juvenil té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de persones joves que no treballen ni estudien, i compta amb el cofinançament del 91,89% per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020.