dijous, 4 de novembre del 2021

Productes de xocolata de Sant Tomàs a les fleques de tots els Esclat de Catalunya

El Grup Bon Preu ha incorporat a les fleques de tots els Esclat de Catalunya nous productes de xocolata elaborats per les persones ateses a la Fundació Sant Tomàs.

Es tracta dels rocs de xocolata negra, els rocs de xocolata amb llet, les mitges llunes de taronja amb xocolata i uns deliciosos números de xocolata per aniversaris que s’elaboren a l’obrador de xocolata de Sant Tomàs, entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i la de les seves famílies.

La col·laboració entre el Grup Bon Preu i Sant Tomàs es va iniciar el març passat amb la venda d’Ous de Pasqua i figures de xocolata a tres fleques d’Osona. Ara s’incorporen aquests nous productes que es podran comprar a granel i durant tot l’any a totes les fleques del Grup.



Les persones ateses a la Fundació Sant Tomàs elaboren amb molta cura i artesanalment tots i cada un dels productes de xocolata, els quals també envasen i etiqueten.

Des del Grup Bon Preu i Sant Tomàs es valora molt positivament aquesta nova col·laboració que permetrà donar a conèixer aquest projecte social a tot el territori català i posar en valor el saber fer d’aquestes persones.

Sant Tomàs és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre que treballa per promoure i millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o amb dificultats en el desenvolupament de la comarca d’Osona, i perquè tinguin les mateixes oportunitats que la resta de la societat, i alhora també ofereix suport a les seves famílies.