divendres, 31 de juliol del 2020

Oriol Pujol i Laura Soler guanyen la setena edició de La Somnàmbula

Oriol Pujol i Laura Soler han estat els guanyadors de la setena edició de la cursa solidària La Somnàmbula organitzada des de Sant Tomàs.

Pujol s'ha imposat en la categoria masculina amb un temps de 31 minuts i 41 segons. En la categoria femenina Soler s’ha proclamat guanyadora amb un temps de 58 minuts i 37 segons. 

Oriol Pujol, guanyador de la categoria masculina

Laura Soler, guanyadora de la categoria femenina


Els segons i tercers classificats en la categoria masculina han estat Arnau Serrabasa, segon, i Jordi Guerrero, tercer. I en la categoria femenina Laura Barcons ha estat la segona classificada i Eva Riqué la tercera.

Enguany la competició s’ha celebrat durant una setmana i de manera virtual a través de l’app gratuïta Strava a causa de la situació provocada pel coronavirus.

El premi fotografia, novetat d’enguany, se l’ha emportat Xavier Pla amb una fotografia d’un dels bonics paisatges que podien trobar les persones participants en aquesta edició, on podem veure les muntanyes del Cabrerès de fons durant la posta de sol. 

Fotografia guanyadora. Autor: Xavier Pla

L’entrega de premis ha tingut lloc aquest matí a les oficines centrals de l’entitat, on els tres primers classificats de cada categoria han rebut un lot de productes de Casa Tarradellas, patrocinador principal de la cursa. 

La setmana vinent es farà l’entrega dels obsequis sortejats entre totes les persones inscrites, obsequis cedits per alguns dels col·laboradors de la cursa: Ajuntament de les Masies de Roda, Ajuntament de Roda de Ter, Base Esports Estel, Boada Seguretat, BigMat Gil, Bonpreu Esclat, Casa Tarradellas, Coster Tec, Dorsal Sport, Erra Tecni-Ram, Fanàtik, Intersport Everest, KR Control, Kyrocream, L’Esportiu, La Fageda, La Tavella, Mobles Pirineus, Patel, Visió Solar i Yosoy.

Tots els beneficis de la prova esportiva es destinaran a la compra d'equips de protecció i a mitigar la despesa ocasionada per la COVID-19 a Sant Tomàs.