dimecres, 22 de juliol del 2020

Al Centre Ocupacional fan els manipulats d'un producte per fer adormir els nadons

Les persones del Servei Ocupacional d'Inserció (SOI) del Centre Ocupacional de Calldetenes tenen un nou encàrrec entre les tasques que desenvolupen normalment: s'estan ocupant de fer els manipulats d'un producte anomenat Wheelzzz®, un accessori que es col·loca a les rodes dels cotxets infantils per recrear un sotragueig que afavoreixi que els nadons agafin el son fàcilment.


La idea d'aquest producte la va tenir una parella de publicistes de la comarca que volien ajudar altres pares a fer adormir els seus fills. Van idear un accessori que satisfés la necessitat que havien detectat i que van veure com el confinament accentuava. Una part dels beneficis del producte es donarà a causes relacionades amb la investigació pediàtrica infantil. Es fabrica amb energies renovables i té un envàs reciclable que es munta al Centre Ocupacional.


Aquest és un més dels encàrrecs que des de fa anys arriben de diferents empreses de la comarca al Centre Ocupacional, com ara Array, Esbelt, Softvic, Gepork o Brandyourshoes, entre d'altres. Moltes gràcies a tots per la confiança!