dilluns, 13 de gener del 2020

Bona acollida dels productes de xocolata artesana de Sant Tomàs aquest Nadal


Aquest ha estat el segon Nadal que està en funcionament l’obrador de xocolata artesana de Sant Tomàs, ubicat a les instal·lacions de Calldetenes. La valoració de la campanya de Nadal d’enguany és molt positiva gràcies a la bona acollida dels diferents productes, cosa que perquè permet consolidar el projecte.


Per la campanya de Nadal a l’obrador s’hi ha elaborat i venut 4.762 rajoles de diferents tipus (Ruby amb gerds, negra amb sal, negra amb cacau de diferents orígens, negra, blanca, amb llet, etc.), 3.186 bombons i 2.944 torrons de les diferents varietats (neules, cítrics i cava, la novetat d’aquest any). Altres productes com el calendari d’advent o les caixes de degustació de petits fours també han tingut bona acollida.


Les vendes s’han fet per Internet des de la botiga online i també des del pop up que hem tingut aquest any a la plaça Major de Vic, que ens ha permès donar-nos a conèixer a molta gent.

La valoració des de Sant Tomàs és molt positiva ja que la bona acollida que tenen els nostres productes ens encoratja a continuar treballant en aquesta línia d’elaborar productes únics, artesans, de qualitat i amb valor social.


Pel que fa als lots socials, des del Centre Ocupacional se n’han muntat i servit 1.416, distribuïts entre serveis interns i empreses de la comarca i també d’altres comarques catalanes. La bona acollida dels lots també ens satisfà i ens permet posicionar-nos com a referent en l’elaboració de lots per les empreses amb consciència social, que afortunadament cada cop són més.

Us recordem que durant tot l’any a la botiga online es poden comprar diferents productes de xocolata artesana de Sant Tomàs. I com l'any passat, per Pasqua hi trobareu ous i figures de xocolata i per Sant Jordi, roses de xocolata!