dijous, 7 de novembre del 2019

Una delegació del BBVA visita el CDIAP Tris Tras de Sant Tomàs


Aquest dimarts, una delegació del BBVA va visitar les instal·lacions del CDIAP Tris Tras de Sant Tomàs per conèixer de primera mà el projecte que el febrer passat va aconseguir el Premi Territoris Solidaris 2019, atorgat pel BBVA i la Fundació Antigues Caixes Catalanes. El projecte consistia en la creació d’un espai multisensorial per aprendre jugant amb els sentits, que aquest dilluns ja va entrar en funcionament a ple rendiment.

La delegació del BBVA estava formada per Xavier Llinares Miralles, director territorial a Catalunya, Daniel Guardiola Torres, director de zona Osona-Vallès, Esther Farrerons Rodríguez, directora de Relacions Institucionals i Acció Social, Ferran Burriel Moreno, director de CBC Vic i Mar Pou Puigblanqué, directora d’oficina de Vic.

Per part de Sant Tomàs els van rebre el director general, Ricard Aceves, la directora del CDIAP Tris Tras, Carme Godayol, i Anna Salvans i Anna Parramon, professionals del centre.

El premi, dotat amb 6.000 €, ha contribuït a equipar una aula amb materials especialment dissenyats per estimular els sentits i poder millorar l’assimilació sensorial dels infants atesos.