dimarts, 12 de novembre del 2019

El Centre Riudeperes celebra la reunió anual de famílies

El passat dissabte 9 de novembre es va celebrar la reunió anual de famílies del Centre Riudeperes a la Sala Polivalent del Centre Ocupacional de Sant Tomàs a Calldetenes.

Enguany, la trobada, que va reunir més d'un centenar de famílies, es va iniciar amb la presentació i anàlisi dels resultats de l'enquesta de satisfacció a les famílies i a les persones ateses, realitzades durant aquest 2019.




A continuació, es va presentar el programa T'Acompanyem, impulsat per diverses famílies de l'entitat i coordinat des del Servei d'Atenció a les Famílies i Demandes (SAFD). El programa ofereix un espai de trobada i suport entre familiars, on persones que tenen algun familiar amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament s'ofereixen de forma voluntària per donar suport puntual a altres famílies que vulguin compartir la seva experiència amb una persona que hagi viscut una situació semblant.


Seguidament, es va explicar el projecte Flueix, iniciat el juliol passat amb un conveni de col·laboració amb l'Associació de Defensa i Estudi de la Fauna i Flora Autòctona (ADEFFA). La iniciativa ha permès que persones ateses al Centre Riudeperes hagin col·laborat com a persones voluntàries en tasques de protecció i recuperació de fauna en finques de custòdia o al Centre Camadoca de conservació de fauna salvatge i educació ambiental.

Després d'una pausa per esmorzar, l'equip de professionals del Centre va explicar a tots els assistents l'organització i el funcionament de les unitats de convivència.




Des de Riudeperes volen agrair a tothom la seva assistència i la participació activa dels familiars i tutors en aquestes trobades.