dimarts, 12 de novembre del 2019

Les insercions laborals en empreses creixen i superen les xifres dels últims 5 anys

El Centre de formació i inserció laboral de Sant Tomàs, Eina,valora molt positivament l’important increment d’insercions laboral que hi ha hagut al llarg d’aquest any. Així ho fan palès les 18 persones que aquest 2019 s'han incorporat a treballar a diferents empreses de la comarca amb el suport d'Eina. Xifra a la que no s'havia arribat des de 2014.

De maig a juliol hi ha hagut 6 noves contractacions a empreses com Gràfiques Manlleu, establiments Viena, Novatilu, Qprint, Provetsa i Rètols C3. De setembre a octubre s'ha arribat a la xifra de les 18 insercions amb noves contractacions a empreses com Macson, Maypro, Mc Donald's i Benito Urban.



Les persones contractades havien rebut prèviament formació des del centre, participant en els cursos d'orientació laboral, de formació laboral bàsica o formacions específiques del lloc de treball, com és el cas del curs de manipulats.

Des de Sant Tomàs estem molt satisfets d'haver arribat a aquesta xifra, fet que demostra la bona preparació de les persones vinculades al servei i estem segurs que encara s’incrementarà el nombre d'insercions fins a final d'any.



.