divendres, 12 de juliol del 2019

Sant Tomàs participa en la 5a edició de "Les Tardes d’Estiu al Carrer" de Vic

Sant Tomàs participa a la 5a edició de "Les Tardes d’Estiu al Carrer" de Vic. Es tracta d’una proposta de lleure que s’emmarca dins del projecte Viu el Carrer!, promogut pel Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural, impulsat per l’Obra Social ”la Caixa”, i l’Ajuntament de Vic i té l’objectiu de fomentar la cohesió social i la convivència a l’espai públic. Les accions consten de diferents activitats d’oci i esport dirigides a infants, joves i famílies que es realitzen durant tot l’any coincidint amb el període de vacances a les escoles i instituts.

Persones ateses a Sant Tomàs van col·laborar en l'organització de l’activitat “Allarguem la vida de les joguines”, adreçada a infants a partir de 8 anys en què es podien portar joguines espatllades per arreglar-les, o ajudar a arreglar-ne. Es va fer a l'exterior del Centre Cívic de Santa Anna de Vic el 26 de juny passat i va ser organitzada per Joguines Sense Fronteres, l’Associació Tapís (Projecte Aktua) i Sant Tomàs.



La propera activitat en què col·laborarà Sant Tomàs es farà el dilluns 15 juliol i porta per títol “Embruta’t les mans”, adreçada a infants a partir de 3 anys que tinguin ganes d’experimentar i crear a partir de materials naturals com el fang, les fulles i les pedres per fer una obra d’art única i vivencial. Es farà al parc de Santa Anna a partir de les 17.30 h, i està organitzat per la Casa d’Oficis i Sant Tomàs.