dimecres, 3 d’octubre del 2018

Sant Tomàs recull més de 400 signatures en la campanya per la renda mínima d’inclusió

Sant Tomàs ha recollit 439 signatures per la campanya per aconseguir una renda mínima d’inclusió per les persones amb discapacitat intel·lectual que ha impulsat Dincat Federació i, a nivell de l’estat, Plena inclusión, que s’ha dut a terme entre els mesos de juny i setembre.

Les signatures es presentaran al govern espanyol per demanar-li que les persones amb discapacitat intel·lectual puguin rebre una renda mínima d’inclusió que sigui compatible de forma permanent l’ingrés com a eina d’equitat i que pugui, alhora, ser compatible amb el treball protegit. 


Amb aquesta campanya es reivindica que s’incorpori a la política de renda bàsica una renda d’inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual que permeti fer compatible de manera permanent aquest ingrés com a eina d’equitat, i que pugui ser compatible amb la feina i les ajudes a la formació i ocupació, i que se sumi, en el seu cas, a les pensions que reben les persones i les famílies, per poder compensar el sobreesforç familiar, personal i econòmic al que estan sotmeses. Amb aquesta iniciativa es vol millorar la qualitat de vida d’aquestes persones.