dilluns, 29 d’octubre del 2018

Sant Tomàs fa una crida per trobar voluntaris pel servei de lleure i esport Club CAR

El servei de lleure i esport Club CAR de Sant Tomàs busca voluntaris per donar suport durant els entrenaments de futbol, bàsquet, bàdminton, tenis taula, hoquei adaptat i petanca de tota la temporada.


Concretament es busca:

Futbol - Un voluntari per donar suport als entrenaments de futbol 5 (esportistes de 20 a 30 anys) els dijous de 18 a 19 h al pavelló de Sant Tomàs a Calldetenes.

Bàsquet - Un voluntari per donar suport als entrenament de bàsquet (esportistes de 30 a 50 anys) els dissabtes de 15.30 a 17 h al pavelló de Vic i a alguna competició a Barcelona.

Hoquei adaptat (sense patins) - Un voluntari per donar suport als entrenaments d'hoquei adaptat (esportistes de 20 a 30 anys) els dissabtes d'11 a 13 h al pavelló de Sant Hipòlit de Voltregà.

Tenis taula - Un voluntari per donar suport als entrenaments de tenis taula els dijous de les 18.45 a les 20 h al pavelló del Castell d'en Planes de Vic.

Bàdminton - Un voluntari per donar suport als entrenaments de bàdminton els dissabtes de 16 a 18 h al pavelló de Sant Tomàs a Calldetenes.

Petanca - Un voluntari per donar suport als entrenaments de petanca 2 dissabtes al mes de 15.30 a 17 h a la zona esportiva de Vic i 2 cops al mes a les competicions de Barcelona.


El Club CAR, que va atendre 280 persones l'any passat, ofereix a les persones amb discapacitat intel·lectual l'oportunitat de practicar esport segons les preferències de cada persona en entorns propers i comunitaris, fomentant vincles i assegurant un creixement i desenvolupament personal de la persona atesa.

Si t'agrada l'esport i tens ganes de passar-ho bé, apunta't i sigues voluntari de Sant Tomàs!

Apunta't a voluntaris@santtomas.cat


1 comentari:

jorgeefrrr828 ha dit...

That is the right blog for anyone who desires to search out out about this topic. You understand so much its nearly arduous to argue with you (not that I really would need…HaHa). You definitely put a new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, simply nice! casino real money