dilluns, 10 de juliol del 2017

Estrena de la Sardana de Sant Tomàs al Concurs de Colles Sardanistes de Vic

El dissabte 8 de juliol es va estrenar la Sardana de Sant Tomàs en el marc del 92è Concurs de Colles Sardanistes que organitza la Colla la Riallera de Vic dins de la Festa Major de la ciutat.

La Sardana de Sant Tomàs a la plaça Major de Vic

La presentació de la Sardana de Sant Tomàs es va fer amb motiu de la celebració del 50è aniversari de l'entitat. És una de les poques sardanes per ser cantada i va ser interpretada per la reconeguda soprano Rosa Mari, i la cobla que la va interpretar va ser la Bisbal Jove.

La soprano Rosa Mari interpreta La Sardana de Sant Tomàs

La peça es va ballar com a sardana de germanor i en una de les rotllanes hi van participar prop d'una vintena de sardanistes vinculats a Sant Tomàs.

Els sardanistes de Sant Tomàs


La música d'aquesta peça ha estat composada pel mestre Rafel Ramírez, i la lletra l'ha escrit precisament el president de Sant Tomàs, Antoni Ramírez. La sardana en honor a Sant Tomàs vol exaltar la tasca que s'hi fa per treballar per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies a la nostra comarca. La peça parla del valor de la integració i la inclusió social, i de la feina que es fa a Sant Tomàs per vetllar pel col·lectiu durant tota la seva vida.


El president, Antoni Ramírez, presenta la Sardana de Sant Tomàs


En el Concurs hi van participar 34 colles sardanistes d'arreu del país i hi van ballar més de 400 persones.