divendres, 21 de juliol del 2017

24 joves participen al camp de treball “Corregim les mirades” gestionat per Sant Tomàs

Per segon any consecutiu, l’entitat ha estat l’encarregada de gestionar el camp de treball “Corregim les mirades” organitzat per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.


L’activitat, dirigida a joves catalans de 14 a 29 anys, ha tingut una durada de quinze dies, de l'1 al 15 de juliol, i ha ofert als participants l’oportunitat d’apropar-se al món de la discapacitat intel·lectual.


L’estada ha combinat activitats lúdiques i de lleure amb la realització de tasques i suport als Centres Ocupacionals, al Centre Riudeperes, al servei de formació i inserció laboral Eina i a l’escola l’Estel de Sant Tomàs. Més concretament, han col·laborat donant suport en activitats de jardineria, construint un tancat per protegir la zona de l'hibernacle i els bancals exteriors dels conills que es mengen els cultius; també han col·laborat donant suport en activitats d’artesania i de manteniment dels exteriors del Centre Ocupacional. També, han ajudat en tasques de suport generalitzat en el Centre Riudeperes i a l’escola.


Des de Sant Tomàs es valora molt positivament i s'espera acollir una nova edició del camp l’any vinent.