dilluns, 21 de desembre del 2015

Acte de reconeixement, agraïment i homenatge als membres de Junta directiva sortints per als seus anys de dedicació a l’Associació Sant Tomàs.



El divendres 4 de desembre, l’Associació Sant Tomàs va celebrar un acte de reconeixement, agraïment i homenatge als membres de junta sortints a la sala polivalent del Centre Ocupacional de la mateixa entitat.

Ja des de la constitució de l’Associació Sant Tomàs, el 6 de desembre de 1966, ara fa 49 anys, l’entitat ha comptat amb una Junta representada per a 3 sectors de la societat; les famílies, les institucions i la societat civil. Gràcies a tenir aquestes tres grups de representants,  sempre s’ha pogut comptar amb una visió àmplia i amb el suport necessari per cercar les solucions més adequades en cada moment.

La feina de la Junta és essencial, és el màxim òrgan de govern de l’entitat. Els seus membres aporten les seves capacitats, el seu saber fer, i el seu coneixement  de forma totalment altruista, ja que no reben cap mena de retribució.

Durant l’acte de reconeixement i agraïment als membres de Junta sortints, en primer lloc es va agrair la tasca del Sr. Joan Soler Mata, pedagog  representant de la societat civil que ha estat els 6 darrers anys a la Junt. En segon lloc, als representants de les institucions que han estat amb nosaltres els darrers 4 anys,  Lluís Corominas Salom, representant de l’Ajuntament de Vic  i  Carme Trillas Torrents, representant de l’Ajuntament de Manlleu. Finalment,  al representant de les famílies  del CET, el Sr. Jordi Jové Planas, que ha estat membre de Junta els darrers 12 anys.




L’acte també ha volgut, a més d’agrair i reconèixer la seva tasca, homenatjar especialment a 3 membres de Junta que han estat durant molts anys treballant per la nostra entitat. Ens han ofert la seva inestimable col·laboració, suport i treball ben fet: el Sr. Feliu Puigbò Coll, advocat, durant  32 anys, el Sr. Pere Massagué Ramon, assessor financer durant 28 anys i el Sr. Cèsar  López Martínez, pare d’un usuari del Centre Ocupacional i de la Llar Clarella durant els darrers 12 anys.  Tots 3 han ocupat càrrecs rellevants a la nostra entitat, havent estat el Sr. López Vicepresident primer, el Sr. Puigbò, Secretari  i el Sr. Massagué Tresorer. Durant molts anys  han ajudat a l’Associació Sant Tomàs a mantenir una trajectòria ascendent, coherent  i amb sentit, atenent cada cop més i millor a les persones.





El President de Sant Tomàs, Toni Ramírez Juvany, acompanyat de la Sra. Mercè Castell Parramon, actual Vicepresidenta primera  i  Ricard Aceves Torrents, director general, han estat els responsables d’entregar-los com obsequi i record la reproducció del portal històric de la finca Sant Tomàs, que té per finalitat la distinció de l’entitat a aquelles persones o organitzacions que hagin destacat per la seva especial col·laboració i suport.

A l’acte hi van assistir un total de 31 persones, totes elles membres actuals o exmembres de la Junta de Sant Tomàs, els quals també van poder gaudir d’un dinar servit pel servei de la Cuina de Sant Tomàs.

Agrair doncs finalment a tots els membres de Junta,  ja siguin membres representants de famílies, membres de la societat civil o de les institucions, la dedicació i suport que doneu de forma altruista per fer possible l’assoliment de  la missió de la nostra entitat, millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual a Osona.