divendres, 19 de juny del 2015

Nova acreditació per a tots els Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de Catalunya




El dijous 18 de juny de 10 a 14 h. a la sala d’actes de la Casa del Mar de Barcelona, la directora del CDIAP Tris Tras, Carme Godayol; la coordinadora de Manlleu del Tris Tras, Marta Parareda i la Responsable de SGI de l’Àrea Social i Educativa; Maria Arias varen assistir a la jornada de presentació del nou sistema d’acreditació del serveis d’atenciós precoç de Catalunya.

Aquest nou sistema està desenvolupat per la Secretaria d'Inclusió Social i de Promoció de l'Autonomia Personal (SISPAP) conjuntament amb representants del sector. La finalitat d’aquest nou sistema és garantir la qualitat de les entitats prestadores del servei i que l’acreditació ja citada constitueixi un requisit per a tota la xarxa de CDIAP.

Durant la jornada es va donar la informació sobre el projecte d’Ordre d’acreditació que s’està tramitant i el sistema d’acreditació que s’haurà de fer per obtenir-la. Aquest serà un requisit dels centres per poder accedir al concurs per la concertació de la prestació del Servei d’Atenció Precoç.