dilluns, 1 de juny del 2015

25 famílies participen a la xerrada " Fins aquí podíem arribar!" organitzada pel grup "Pare a Pare"

El 28 de maig el grup “Pare a Pare” de Sant Tomàs va organitzar la xerrada anual adreçada a famílies amb fills/es amb necessitats educatives especials. Enguany dedicada als límits en l’educació dels fills: “Fins aquí podíem arribar”.

25 famílies van participar de la xerrada impartida per Mila Naranjo i Verónica Jiménez, doctora i llicenciada en psicologia respectivament i, ambdues professores de la Universitat de Vic.

La xerrada es va basar en explicar les estratègies per identificar en quins moments s’han de fixar els límits per aconseguir la màxima estimulació dels fills però sense consentir en excés. Les ponents també van exposar les pràctiques del dia a dia i van oferir espais de reflexió entre els pares.

Durant la sessió es va crear un clima de complicitat, on poder compartir experiències entre pares i mares dels fills/es amb discapacitat diverses. Les famílies participants van coincidir en opinar que compartir en grup la situació de cadascú i nodrir-se de les estratègies d’altres famílies és molt valuós i útil pel dia a dia, a més de  comptar amb els valuosos consells dels professionals.