dijous, 19 de juny del 2014

l’Escola Sagrat Cor de Vic i Joaquim Salarich fan un donatiu a l'Associació Sant Tomàs gràcies als beneficis del projecte de creació de la seva pròpia cooperativa









Avui, el president de l’Associació Sant Tomàs, Toni Ramírez ha rabut per part dels alumnes de 5è curs de l’Escola Joaquim Salarich i el col·legi Sagrat Cor de Vic, un donatiu per a l’entitat. 

Ambdues escoles, cadascuna a nivell individual, han participat en un projecte estatal, sobre la creació d’una cooperativa. Durant tot el curs els nens han desenvolupat el projecte, han aportat les idees, el capital i finalment han gestionat els diners obtinguts de la venda de les seves creacions (clauers, bijuteria i manualitats diverses). Per votacions,  els alumnes varen decidir que l’entitat beneficiaria fos l’Associació Sant Tomàs a l’escola Joaquim Salarich, i Osona Contra el Càncer i l’Associació Sant Tomàs a l’escola Sagrat Cors. 

El donatiu de 71€, anirà destinat a la compra de la llitera de dutxa per al Centre Riudeperes. Així s’afegiran als diners que s’obtenen de la recollida de taps que s’està fent a les escoles i a diferents entitats de Vic. 

Moltes gràcies a tots! I endavant amb l’emprenedoria que heu demostrat tenir tots!