divendres, 27 de juny del 2014

Engega a Manlleu un torneig de futbol 5 organitzat per l'Associació Sant Tomàs entre d'altres i on hi participaran els nostres jugadors




El Camp Municipal d’Esports de Manlleu rebrà des d’avui i fins diumenge el primer Manlleu Special Cup (MASC). Es tracta d’un torneig de futbol 5 per a persones amb discapacitat intel·lectual. Hi participen 8 equips de diferents poblacions de Catalunya, que sumen un centenar de futbolistes.

L’esdeveniment, que està organitzat per l’AEC Manlleu, l’Special Olympics Catalunya, la Fundació Acell, l’Associació Sant Tomàs i l’Ajuntament de Manlleu, té per objectiu la promoció i la normalització de la pràctica de l’esport per aquestes persones.

A banda de la competició esportiva, el torneig també inclou campanyes de sensibilització com una taula rodona. Els participants s’allotgen a la casa Quintanes i dissabte començaran els partits i sessions tècniques amb futbolistes professionals.

Diumenge es faran les finals del campionat i acabarà amb un dinar de germanor. La voluntat de l’organització és que el MASC tingui continuïtat.
Programació aquí