dilluns, 5 de maig del 2014

T'esperem a la jornada lúdica i de treball organitzada pel grup Pare a Pare de l'Associació Sant Tomàs



El proper dissabte 10 de maig de 4h a 6h de la tarda, el grup pare a pare organitza una trobada entre iguals per a pares i mares. L’objectiu és ser un punt de trobada i d’intercanvi d’opinions amb els pares que tenen fills amb necessitats educatives especials a les escoles ordinàries, ja sigui amb escolarització ordinària o compartida.

La jornada vol ser una eina per tal que les famílies puguin compartir amb altres famílies les preocupacions, les vivències educatives i socials i, el futur dels seus fills. Un espai per conversar en petits grups amb altres famílies sobre temes vinculats a l’escola i a la igualtat d’oportunitats i, paral·lelament, un espai de joc per als vostres fills que podran gaudir d’una estona de lleure acompanyats d’adults.

L’opinió de pares i mares que han assistit en edicions anteriors mostren la seva satisfacció per haver conegut altres realitats similars a les seves a través d’altres famílies que també han passat per situacions afins.

Si el dissabte 10 de maig de 4h a 6h de la tarda teniu ganes de participar a la Jornada lúdica i de treball que tindrà lloc a l’escola Estel situada al c/Jaume I El Conqueridor, 19 de Vic, envia un correu electrònic a g.icart@santtomas.cat o a m.rierola@santtomas.cat. El telèfon de contacte és el 938895144. La data límit per confirmar assistència és el 8 de maig.

Recorda que si no pots participar a la jornada, però tens ganes de contactar amb el grup pare a pare, ho pots fer a través de les adreces electròniques anteriors. El grup pare a pare és un grup impulsat per pares de nens amb discapacitats o amb problemes en el desenvolupament de l’Escola Estel, el CDIAP TRIS TRAS i l’escola ordinària que compta amb el suport de professionals d’ambdós serveis de l’entitat i que es reuneix periòdicament per treballar temes d’interès vinculats amb els seus fills.

Esperem veure’ns el proper 10 de maig! Recorda confirmar assistència.