dimarts, 13 de maig del 2014

Dincat engega la campanya enganxa't als drets a la qual l'Associació Sant Tomàs hi dóna suport




La campanya "Enganxa’t als drets" vol fer visible la vulneració d'aspectes relacionats amb drets essencials del col·lectiu de les persones amb discapacitat intel·lectual: accés als serveis d'atenció, dret al treball, a la salut, a l'educació, a la igualtat d'oportunitats i a la vida independent i la participació.

La campanya es desenvoluparà durant tot l'any, fins al 3 de desembre (Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat), i inclourà diverses accions tant d'incidència política com social.

Una de les accions iniciades a finals d’abril i fins al mes de juny és la recollida de signatures. Totes les entitats de Dincat de la província de Barcelona recollirem signatures per tal de presentar-les als diputats i diputades de Barcelona al Parlament de Catalunya per tal de blindar les partides pressupostàries que garanteixen els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament.

Si vols participar amb la causa vine a algun dels nostres serveis (CDIAP, Escola Estel, Centre Ocupacional, Residència i centre de dia Riudeperes, Tac Osona o oficines centrals) i firma a favor dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual. Si no també pots imprimir el document adjunt i fer-nos el arribar amb totes les signatures omplertes. Ens el pots fer arribar a oficines centrals situades al c/Sot dels Pradals, número 7 de Vic. És important que el document estigui impres a doble cara i a color i que les persones menors d’edat no signin

Per més informació aquí

Moltes gràcies pel teu suport!