dijous, 22 de maig del 2014

Partit benèfic del Club Car-AEC Manlleu de l'Associació Sant Tomàs organitzat per la Fundació FC Barcelona





El dissabte 24 de maig tindrà lloc un partit benèfic amb els nois de l’equip de futbol Club Car- AEC Manlleu organitzat per la Fundació FC Barcelona . La recaptació del partit serà integrament per al servei de lleure i esport Club Car, de l’Associació Sant Tomàs.

La Fundació FC Barcelona treballa amb diferents projectes solidaris, un d’ells relacionat amb la pràctica esportiva del futbol adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual. El fet de tenir el nostre equip de futbol integrat dins del AEC Manlleu i, potenciar uns valors de respecte, igualtat, esforç entre d’altres ha estat decisiu per ser escollits com a Club referent per dur a terme el projecte.

Coincidint amb el partit del Juvenil A AEC Manlleu - Barcelona B del Dissabte 24 de Maig, es realitzarà un partit solidari on jugaran els jugadors del Club Car  amb els jugadors del Cadet AEC Manlleu. El partit començarà a les 17:15.

Durant aquesta festa solidaria de l’esport, es sortejaran  varies samarretes del F.C. Barcelona signades pels jugadors del primer equip!!!!  Els tiquets per participar en aquest sorteig es vendran a 1 euro, i els beneficis aniran destinats integrament pel Club Car.

Així que us animem a tots a venir aquest dissabte a les instal·lacions del AEC Manlleu. Necessitem la vostra participació per donar suport a l’equip i per ajudar-nos a difondre la feina que s’està realitzant a nivell d’integració social de les persones amb discapacitat dins de les entitats esportives municipals.

D’aquesta manera, també podrem agrair a la fundació F.C. Barcelona la seva confiança en la nostra entitat.

Més informació del projecte del FC Barcelona:

El projecte,  està basat en la metodologia educativa de l’Aprenentatge Servei (APS), una metodologia que convida els adolescents a executar projectes socials. Des de la neteja de boscos fins a intervencions socials als hospitals. Des d’un intercanvi generacional entre avis i néts fins a activitats esportives amb finalitats solidàries.