divendres, 14 de juny del 2013

Una Jornada de portes obertes a Riudeperes especial


El divendres 7 de juny, es va celebrar la 3a jornada de portes obertes del Centre Riudeperes. Un dia molt festiu que es va inaugurar a les 12h del matí amb els parlaments del president de Sant Tomàs; Toni Ramírez, també de dues treballadores; la Sandra Dominguez i l’Esther Mas, i una portaveu de les famílies; la Felicitat Soms. Tots van coincidir a ressaltar l’alegria per haver guanyat el concurs, una alegria compartida ja que la implicació i l’esforç tant de les famílies com dels treballadors ha estat cabdal per poder fer un reajustament econòmic sense que el servei als usuaris se’n vegi afectat. Seguir treballant junts ha estat el lema conjunt. Finalment l'alcalde de Calldetenes, en Marc Verdaguer també va concloure els parlaments parlant de la necessitat i l'orgull de comptar amb un centre com Riudeperes a la comarca.

Tot seguit, el grup “Ressaka Ska” va interpretar 5 cançons per donar un toc de disbauxa a la festa que van poder gaudir els usuaris, les famílies, els treballadors . A la tarda, hi va haver l’actuació en solitari del cantant del grup de música Nyandú.

Les portes del centre van estar obertes fins les 7 de la tarda. Tots els visitants varen marxar amb un obsequi fet pels mateixos usuaris.