El sopar del proper dijous 30 de maig comptarà amb el suport de 20 xefs de la comarca
que cuinaran 20 tapes per un import de 20€
El dimarts 7 de maig a 2/4 de 6h de la tarda, a l’Escola d’Hostaleria, Manel Molera; cuiner del Restaurant Torres Petit, Isabel Casalí; Cap d’estudis de l’Escola d’Hostaleria d’Osona i Abel Fontanet; director de l’Àrea social i Educativa de l’Associació Sant Tomàs van presentar la 1a edició de la Vetllada de Cuina Solidària.
La Vetllada de Cuina solidària és una iniciativa culinària d’un grup de cuiners i pastissers, creada amb l’objectiu de donar suport a entitats i organitzacions comarcals, sense ànim de lucre, que atenen persones amb necessitats econòmiques i socials en aquest moment econòmic tant delicat.
El proper 30 de maig a les 20:30h, als jardins de l’Escola d’Hostaleria d’Osona, tindrà lloc l’esdeveniment. Un sopar que, per l’edició d’enguany, tots els diners que s’obtinguin amb la venda dels tiquets (20€ per persona) es destinaran a la construcció del nou CDIAP Tris Tras, de l'Associació sant Tomàs. Un centre especialitzat en desenvolupament infantil que realitza un conjunt d'actuacions assistencials i preventives adreçades als infants de 0 a 6 anys que presenten algun trastorn del desenvolupament o es troben en una situació de risc social, psicològic i/o biològic.
Durant la Roda de Premsa, els ponents van destacar la satisfacció de la bona acollida de la iniciativa entre els cuiners de la comarca i cases comercials que, proveiran tant el menjar com els elements que siguin necessaris pel desenvolupament del sopar.
L’acte també comptarà amb la col·laboració d’un presentador, música i pintors per amenitzar la festa.
S’espera que vinguin 300 comensals els quals podran degustar les següents tapes dels següents restaurants.
1. Canelons de l'àvia, reducció de ratafia amb coca del
mossèn - Restaurant
Torres Petit
2. Tataki de salmó amb salsa de soja, sèsam i alga
nori -Restaurant
l'Estanyol
3. "Xupito" de guacamole amb salmó fumat i oli d'herbes - Restaurant el Foment
4. Tartaleta farcida d'espàrrecs verds amb daus de
formatge, pipes i mel -
Restaurant Cal Pagès
5. Mossec cruixent de sobrassada amb formatge de bufala
marinat -
Catèring Vernissage
6. Dau-Puré de Quenebec mar i muntanya - Loreto Serrancolí Restaurant Untok de Gurb
7. Patates Braves al natural - Can Jubany
8. Coca
amb ceba vigatana, cansalada fumada i formatge -
Ca l’Ignasi
9. Una
broixeta de bacallà lleugerament fumat, ceba tendra marinada i tomàquet
confitat a l’alfàbrega - Hostal Sant Jordi
10. Broquetes
de llatons de xai amb patata i poma confitada-
Restaurant D:O de Vic
11. Tapa
cruixent de carrillera de porc amb parmentier -
Restaurant Ca la Manyana
12. Crumble
de parmesà amb verdures de La Tavella i dau de Foie –
Càtering i servei per col·lectivitats Cuina de Sant Tomàs
13. Fals
rissotto de ceps - Escola
d’Hostaleria d’Osona
14. Amanida
de faves - Restaurant Cal “U”
15. Pastanagues
escabetxades amb la seva salsa -
Restaurant Sambucus de Manlleu
16. Vichyssoise amb llagostí -
Fonda Sala
17. Tapa – Restaurant El Gravat
18. Bombó
de xocolata - Ramon Morató
19. Mousse
de formatge fresc amb crumble i melmelada -Escola
d’Hostaleria d’Osona
20. Got
de mousse de xocolata “Caligo” - El Xocolater de
Taradell
L’acte compta amb la col·laboració de:
Celler Jaume Grau i Grau, Estrella Damm, Veri, Osona
Terra, Congelats la Glacera, La Tavella, Discongel, Gros Mercat, Llach so i
llum, Pintur, Caixa Penedès, Gràfiques Copyset, Idees, Fruites germans Jimenez,
Paper de Festa, Galismar, Ajuntament de Tona. Marc Vernis (música), Rosa Ma. Villegas (disseny logotip), Xevi Font (presentador),
Núria Exposito (fotografia i vídeo) i Deborah Joyce, Núria Vall, Sígrid Lavado,
Erika Roca (pintura).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada