dimecres, 23 de maig del 2012

El Centre Ocupacional participa a l'activitat mapes, un recorregut pel centre històric de Vic de l'ACVIC



El Centre Ocupacional participa al projecte Educatiu Mapes, un recorregut pel centre històric de Vic. Aquesta és una activitat vinculada al programa interferències pedagògiques del Centre d’Arts Contemporànies de Vic (d’ACVIC).

L’Activitat va tenir lloc durant quatre jornades del mes de març i d’abril. La primera jornada es va dividir en dues parts, una a les instal·lacions de l’ACVIC per fer les presentacions i conèixer en què consistia l’activitat i l’altre a l’exterior, on els participans varen fer el recorregut pel centre històric de Vic amb els mapes i les càmeres i així poder fer fotografies dels llocs i detalls més significatius de la ciutat.

El segon dia de treball, les noies de l’ACVIC varen anar al Centre Ocupacional per ensenyar als participants de l’activitat Mapes, un recorregut pel centre històric de Vic, les fotografies que havien fet. Els usuaris les varen poder retallar i enganxar en un mapa gran. També varen fer dibuixos dels llocs que més els havia agradat, un recull de noms dels llocs visitats i els participants a l’activitat.