dimarts, 13 de març del 2012

El web de l’Associació Sant Tomàs canvia d’imatge

Des de fa més de mig any l’Associació Sant Tomàs ha estat treballant per adaptar la imatge del web i fer-la més clara i de navegació més intuituiva. La web que fins ara estava activa es va crear al 2008 sense haver-hi hagut fins al moment, cap canvi o millora.

Per aquest motiu i per donar més força a les diferents campanyes, com la de captació de socis “l’equip et necessita, ajuda’ns a guanyar” s'ha treballat amb els dissenyadors per adaptar el web a aquestes noves necessitats i aprofitar per modernitzar la seva aparença gràfica.

El resultat final l’heu pogut comprovar quan heu obert el nou web. S’ha buscat obtenir una imatge clara i entenedora on l’usuari ho tingui fàcil per trobar el que necessita i s'ha fet un esforç per harmonitzar una imatge corporativa clara amb la personalitat diferenciada de cadascun dels serveis. D'aquesta manera quan una persona que desconeix l’entitat entra al web per primera vegada pot distingir clarament tots els serveis que té l’Associació Sant Tomàs, que passen a anomenar-se segons el nom genèric del servei.