divendres, 2 de març del 2012

CURSOS PER A LA FORMACIÓ DE PERSONES AMB DISCAPACITAT

Eina ha iniciat un seguit de cursos per poder oferir formació a les persones amb discapacitat:

- Curs d’auxiliar d’hostaleria i neteja, dirigit a persones amb discapacitat. És un curs emmarcat dins del programa forma i contracta 2011 que subvenciona el Departament de treball. Aquest curs es va iniciar el desembre del 2011 fins el 29 de juny el 2012. El curs s’imparteix a les instal·lacions de la cuina de Sant Tomàs. El seu objectiu és la formació de 10 alumnes amb les competències d’auxiliar de cuina i neteja. Aquest curs té el compromís de contractació del 60% dels alumnes inscrits.

- També Eina ha iniciat dos cursos de formació ocupacional 2011 que subvenciona també el Departament de treball. Pel desembre del 2011 es va iniciar un curs d’auxiliar de serveis de neteja amb la participació de 10 alumnes. Va finalitzar el curs el 13 de febrer. També dins del mateix marc Eina està impartint un curs d’auxiliar de jardineria i centres de jardineria que es va iniciar el desembre del 2011 i finalitza el 25 d’abril del 2012. Hi participen 10 alumnes i l’objectiu és formar-los en les competències laborals d’auxiliar de jardineria.

Tac Osona també està impartint un curs d’auxiliar de serveis de neteja dins del marc de forma i contracta que subvenciona el departament de treball. El curs es va iniciar el 30 de desembre i finalitza el 12 d’abril del 2012. L’objectiu és formar els alumnes amb les competències laborals d’auxiliar de neteja. Hi participen 8 alumnes amb l’obligació de contractació del 60% dels alumnes.