divendres, 29 de juliol del 2011

EL CONSELL EMPRESARIAL D'OSONA, D'ON L'ASSOCIACIÓ SANT TOMÀS EN FORMA PART, I LA CAIXA ESTRENYEN LLIGAMS



El president del Consell Empresarial d’Osona (CEO), Joan Rovira, i el delegat general de Barcelona Província de la Caixa, Feliu Formosa, han signat aquest divendres un acord de col·laboració amb l’objectiu de reforçar l’activitat empresarial dels seus associats i facilitar la seva internacionalització, comprometent-se activament en el desenvolupament econòmic del territori.

La Caixa col·laborarà amb CEO en accions formatives, jornades tècniques i tallers relatius a comerç internacional, finançament especialitzat, factura electrònica i altres serveis que ajudin al coneixement del sector i a la seva projecció exterior. Ambdues entitats es comprometen a organitzar jornades tècniques per als empresaris de la comarca, amb l’objectiu d’aportar especialistes en diferents àmbits i mirar de donar resposta o solucions a les necessitats empresarials actuals, ja sigui en l’àmbit de finançament especialitzat o de comerç exterior.
En virtut d’aquest acord, la Caixa ofereix un conjunt productes i serveis dirigits al sector, al propi CEO i a les necessitats canviants de les empreses associades. Dins de la línia de productes dirigida a l’operativa empresarial, destaca una branca especialment orientada al comerç exterior.

La Caixa posa també a disposició de les empreses associades, tant per temes de finançament com de internacionalització, un servei d’acompanyament i consultes tant per via d’una adreça de correu electrònic, com amb l’assignació d’un gestor personal especialitzat.

El programa Incorpora

El CEO, l’Obra Social la Caixa” i l’Associació Sant Tomàs del Grup Incorpora Barcelona han signat també un acord de col·laboració dintre del marc del programa Incorpora de l’entitat financera amb un doble objectiu: d’una banda la promoció de la integració laboral de joves en situació de vulnerabilitat, aturats de llarga durada, dones víctimes de la violència de gènere, persones immigrades i persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial entre altres col·lectius; i d’una altra, permetre a les empreses associades portar a terme programes de responsabilitat social empresarial.

Aquesta col·laboració per a la contractació de persones en risc d’exclusió social es durà a terme en el marc de Incorpora amb l’objectiu que el projecte es pugui implantar en el major nombre possible d’empreses vinculades a CEO. La voluntat és

concretar un model d’intermediació que es converteixi en un referent com a eina de cohesió social.

Des de la seva posada en marxa al 2006, Incorpora ha facilitat 35.636 insercions de persones en risc o situació d’exclusió social a tot l’Estat. Un total de 15.193 empreses col•laboren amb el programa.