dijous, 28 d’abril del 2011

DEL 29 D'ABRIL AL 8 DE MAIG, LA CIUTAT DE VIC VIURÀ LA 3ª SETMANA DE LA CIUTADANIA! I EL 7 DE MAIG LA 8ª MOSTRA D'ENTITATS I MÚSIQUES DE VIC


Aquest és un esdeveniment impulsat per la regidoria d'acció social i ciutadania de l’Ajuntament de Vic el qual organitza un seguit d’activitats per la població: concerts, animació, xerrades, exhibicions... i una Mostra d’Entitats.

L’Associació Sant Tomàs hi col·labora en dues de les activitats organitzades:

El dissabte 30 d’abril amb el dia del voluntariat, on una voluntària de l’entitat explicarà la seva experiència personal en una taula rodona que tractarà sobre estratègies, mecanismes i criteris de captació, selecció i fidelització del voluntariat i les noves formes del voluntariat.

I també, el dissabte 7 de maig, on l’Associació estarà present a la 8ª Mostra d’Entitats i Músiques de Vic amb informació sobre tots els serveis que té l’entitat. Aquest any la decoració de l’estand s’ha pensat per donar a conèixer el CDIAP TRIS TRAS en motiu del sopar Il·lusions a taula organitzat pel Club Rotary Vic-Osona, la recaptació del qual anirà per un nou Tris Tras a Vic.

La 8a Edició de la Mostra d’Entitats i les Músiques de Vic compta amb la participació d’un munt d’entitats i més de 10 actuacions a l’escenari. Amb tallers, música, teatre, jocs per canalla, trapezi... i el Bar de la Mostra. Serem tot el dia al llarg del Passeig Pep Ventura. No te la pots perdre! Dissabte 7 de maig de les 10.00 a les 20.00. En cas de pluja estarem al Recinte Firal El Sucre.
 
Pots descarregar-te tot el programa aquí.