dijous, 17 de març del 2011

21 DE MARÇ, V TROBADA D'USUARIS I FAMÍLIES DE LA FCSD

El proper 21 de març, coincidint amb el Dia Mundial de la Síndrome de Down, la Fundació Catalana Síndrome de Down celebrarà la V Trobada d'Usuaris i Famílies. Com ja és habitual, els joves de la Fundació seran el centre de la trobada, permetent els assistents compartir aspectes de la seva vida quotidiana i dels projectes de la Fundació en què participen.

En aquesta ocasió, ens acompanyaran: Joan Bonell, Daniel Donoso, Laia Martí, Sònia Ripoll, Mercedes Umbert i el Grup d'Autogestors de la Fundació "Protagonistes".

Per conduir l'acte, ens acompanyarà l'Elena Gadel, d'Operación Triunfo 2002, cantant ja consolidada actualment en el panorama musical del nostre país, que acaba de treure el disc "Tocant fusta" (www.myspace.com/elenagadeloficial). Durant l'acte podreu saludar-la i fer-vos fotos amb ella. En acabar hi haurà un pica-pica per tothom.

Enguany, hi ha una sorpresa afegida: se sortejarà una càmera de vídeo entre tots els assistents, gentilesa de Toshiba. La Trobada se celebrarà a l'Auditori ONCE Catalunya (Gran Via, 400), dilluns vinent de 19 a 21h.

Es prega confirmació d'assistència: Sra. Gemma, tel. 932 157 423, secretaria@fcsd.org (fins el dimecres 16 de març).