divendres, 1 d’octubre del 2010

XERRADA PER A LES FAMÍLIES

El proper dissabte 2 d’octubre al Sucre tindrà lloc la xerrada per a les famílies “Els germans de les persones amb discapacitat”. L'acte anirà a càrrec d’Àngels Ponce, terapeuta familiar, formadora i coach.

Des de ben petits, els germans juguen un paper molt important en la qualitat de vida dels seus germans i germanes amb discapacitat. Aquest paper canvia al llarg del temps i a mida de fer-se grans agafa més importància a causa de la seva implicació en la planificació del futur del germà/na amb discapacitat. Potser per això, sovint, als pares i mares els preocupa aquesta relació: com ho estan portant, què passarà, com poden contribuir a millorar-la...

Així doncs, la xerrada d’aquest dissabte, pretén aclarir alguns dubtes al respecte i aportar algunes estratègies que puguin ser útils: conèixer les investigacions que apareixen sobre aquesta temàtica, reconèixer les etapes per les quals poden passar els germans i oferir estratègies concretes a aquelles famílies que puguin tenir inquietuds respecte als “altres fills”.

Xerrada per a les famílies el proper dissabte 2 d’octubre a les 11:00h del matí a la sala Marià Vila d’Abadal de l’edifici del Sucre de Vic.

No us ho podeu perdre!